jump to navigation

Sex, snusk och Idoler december 8, 2007

Posted by H H in Uncategorized.
trackback

Jag är Iakttagaren och jag ser sex, snusk och en evig jakt på idolskap i en värld som sannerligen är fallen. Moral, disciplin och fostran är för länge sedan förlorade ideal. Det finns inga goda konservativa krafter kvar och de som finns är inte särskilt goda utan har snöat in på aborter och sexualitet, som råkar vara några av de få saker liberalismen varit välgörande. Kvinnan har rätt till sin kropp och all kärlek är bra kärlek är så självklart att man häpnar över att det finns partier som driver en annan linje.

Detta står dock inte i strid med att starkt försvar, disciplin i skolan och en allmän ovilja mot allt skräp denna förtappade kultur producerar. Införandet av en allmän rösträtt var naturligtvis ett fatalt misstag, en pöbeldemokrati ger förstås en pöbelkultur. Med ägande och ekonomi följer ansvar och redlighet. Ja, ja jag är väl en smula gammalmodig måhända, men det är vad jag tycker. Jämställdhet är dock något mycket bra, en rik kvinna är givetvis klokare än tio verkstadsgubbar.

Nog om detta, några Iakttagelser från andra bloggar och nyhetsflöden.

Tydligen är det största spörsmålet nu Twinglys förslag att införa restriktioner för länkning per inlägg. Svensson och många med honom känner sig uppenbart hotade av denna åtgärd. Anarkisten Opassande som i tid och otid hävdar att staten inte ska övervaka sin medborgare(vilket staten sannerligen borde göra i högre grad) tycker att man nog får leva med en del spambloggare bara hon själv inte riskerar att drabbas….Bäst i ämnet skriver nog Stationsvakt som menar att någon typ av redaktör vore passande…

Annars är det förstås mycket snack om den där Idoltävlingen. Jag blir så trött på alla dessa tävlingar och denna kultur som hela tiden är så upptagen med att värdera sig själv och andra. Lägg ner och tillsätt en statlig myndighet säger jag!!Bimbo Boys har antagligen en annan uppfattning och är överlycklig att denna Picasso vann. En annan riktigt tragisk företeelser är bloggaren Joakim Hörsing utvärdering av den gröna bloggosfären. Inte bara för att själva projektet i sig är fåfängt, men också för att miljöpartiet är ett så fånigt litet uppstickarparti att dess anhängare knappast är värda en utvärdering, inte ens av en statlig myndighet(tja, det skulle vara säpo då)

Köttfärs verkar annars vara ett ytterligare populärt diskussionsämne. De fuskande ICA-handlarna riskerar att uteslutas, som om Konsumhandlarna skulle vara så mycket bättre…tillåt mig tvivla!Själv tycker jag att alla dessa stormarknader är ett förfärligt fenomen i tiden. Kött ska inhandlas i särskild butik med kompetent persona, liksom ost, bröd och frukt&grönt etc. Det borgar för god kvalitet och sunda matvanor och gudbevars säkert en god miljö också. En sak undrar jag i allt detta, vem tusan är den där ICA-stig.

En sista iakttagelse och ett tecken i skyn på hur dekadent denna värld blivit är att vår eventuellt blivande Statsminister väljer att gå på pöbelsångaren Springsteen istället för att bevista den lysande symbolen för vetenskap och förnuft nämligen högtidligheterna kring Nobeldagen i hans Majestät Konungens närvaro!! Stefan Olsson skriver bra om detta och till det kan man bara tillägga: Fy skäms Mona Sahlin!!

Andra bloggar intressant om: dekadens, Idol, ICA,twingly, gröna bloggar, Nobel, Mona Sahlin

Annonser

Kommentarer»

1. Anonym - december 8, 2007

Mer moral och mer sex åt mig


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: